Corectarea ridurilor

Injectare Riduri Corectie

 

Cum se face corectarea ridurilor?

 

In dermatologia estetica exista substante care se injecteaza in zona ridurilor pentru relaxarea temporara si partiala a  unor muschi de la nivelul fetei si, deoarece folosim acei muschi mai putin, nu se mai formeaza ridurile de expresie.

Este una dintre procedurile cele mai folosite in dermatologia estetica, raportandu-se in intreaga lume peste 11 milioane de oameni care o folosesc.

 

Unde se foloseste?

Procedura se aplica in general pentru ridurile din treimea superioara a fetei, de la nivelul fruntii, glabela (zona dintre sprancene) si zona perioculara (“laba gastii”).

 

Cine nu e un candidat potrivit pentru acest tip de procedura?

Procedura nu se poate folosi la pacienti cu:

  • boli neuromusculare (scleroza multipla, miastenia gravis)
  • in perioada de sarcina sau alaptare
  • ptoza palpebrala sau afectiuni dermatologice severe

 

Cum decurge procedura?

Procedura dureaza cateva minute, se injecteaza cantitati mici de solutie, cu ace fine, in grupele musculare care se doresc tratate. Deoarece procedura presupune doar un discomfort minor de obicei nu se foloseste anestezie.

Care sunt rezultatele?

Efectul procedurii nu este imediat dar este rapid, rezultatele apar dupa 3-7 zile. Relaxarea musculara dureaza de obicei intre 4-6 luni, ridurile reapar si este necesara repetarea procedurii. In timp la acele persoane care fac constant tratamentul efectele sunt mai indelungate pentru ca muschii sunt obisnuiti sa fie relaxati.