Consultanta pentru prevenirea cancerului

Ce este consultanta dermatologica?

 

Dr. Anca Pavelescu este unul dintre putinii medici dermatologi din Romania care incurajeaza si ofera serviciul de consultanta dermatologica. Ce inseamna? Consultanta reprezinta un set de recomandari si informatii, intr-o discutie libera, care acopera tema de interes pentru pacient, cu rol primordial de educare si preventie. Setul esential de informatii care te ajuta sa scazi sansele aparitiei unei afectiuni dermatologice sau sa imbunatatesti starea pielii tale, inclusiv din punct de vedere estetic. Consultanta dermatologica oferita poate acoperi intr-o sedinta una dintre cele trei teme:

  • Consultanta de preventie dermato venerologica: afli care sunt cele mai frecvente boli venerice, care sunt cele mai grave, simptomatologia care trebuie sa te alerteze, timpul de incubatie si perioada in care apar simptomele, ce sa faci pentru a minimza sansele contactarii, ce sa faci daca suspectezi un risc de contactare.
  • Consultanta de prevenire a cancerului de piele: statistici despre cancerul de piele, cat de importanta este identificarea timpurie, cum sa recunosti semnele si ce trebuie sa te alerteze, care este solutia optima pentru monitorizarea pielii si care sunt factorii care favorizeaza aparitia cancerului de piele.
  • Consultanta de dermatologie estetica: o evaluare personalizata a tenului si a conformatiei fetei si informare despre solutiile estetice care pot ameliora aspectul estetic al fetei, cu descrierea fiecareia, de la mod de actiune, descrierea procedurii, tehnologiile implicate, eventuale efecte secundare. Un set de recomandari legate de ingrijirea tenului si cele mai bune solutii pentru mentinerea unui ten sanatos si aspectuos.

Programeaza-te si tu la o sedinta de consultanta

Sigur ai avut si ai intrebari legate de sanatatea pielii tale, de bolile venerice sau de procedurile de dermatologie estetica. Informeaza-te si fii in control in ceea ce priveste sanatatea pielii tale. Programeaza-te aici la o sedinta de consultanta dermatologica cu dr. Anca Pavelescu.