Tehnologii si aparatura

Aparatura si tehnologii

Gama de instrumente si aparatura din dotarea clinicii reprezinta unul dintre punctele diferentiatoare ale Skinmed, pacientii nostri beneficiind de cele mai avansate tehnologii de interventie dermatologica.

Dintre cele mai importante aparate din dotarea clinicii:

SOPRANO ICE – tehnologia laser de ultimă generaţie, apreciată la nivel mondial, cu cea mai mare eficienţă pentru îndepartarea pilozităţii. Aparţine portofoliului ALMA LASERS, o companie lider, cu renume mondial, în domeniul tehnologiilor medicale și estetice.

FOTOFINDER BODYSTUDIO ATMB – Cu ajutorul sistemului FotoFinder Bodystudio ATBM se poate realiza harta corporală totală automat, rapid, ușor și precis. Camera se mișcă automat în sus și în jos și obține imagini perfect iluminate cu sistemul BodyFlash. Pe ecran se observă zona care este fotografiată, iar imaginile captate sunt stocate automat în baza de date a pacientului. La o scanare ulterioară, sistemul FotoFinder BodyScan compară automat imaginile noi cu cele din baza de date și identifică leziunile noi sau modificări apărute la nivelul celor vechi. Modificările apărute sunt încercuite, clinicianul comparând astfel fotografiile mult mai ușor și mai rapid.

VelaShape III – aparatura pentru remodelare personala. Este cel mai bun răspuns la probleme complexe ale corpului, precum celulita şi laxitatea pielii. Aprobat de FDA (Food and Drug Administration, USA), VelaShape III întregește gama aparatelor de remodelare corporală produse de către celebra companie Syneron Candela, reprezentând ultima generație de tratamente non-invazive pentru eliminarea aspectului de coajă de portocală şi conturarea siluetei.

LASEmaR800 – reprezintă o platformă laser cu multiple aplicații ce pot fi utilizate în chirugia dermatologică, chirugia vasculară, cosmetologie, chirurgia plastică și generală. Lungimea sa de undă este absorbită de melanină, hemoglobină, cromofori exogeni și foarte puțin de apă, făcând astfel posibilă fototermoliza matematică a leziunilor țintă cu minimalizarea lezării țesutului înconjurător sănătos, chiar și în cazul unor mișcări nedorite executate de către operator sau pacient.

MESO PEN – este cel mai sigur, igienic, rapid și eficient sistem de penetrare trans-dermică de pe piață. Sistemul electronic unic de micro-ace deschide automat sute de micro-canale. Poate fi folosit ca o terapie alternativă sau chiar combinat cu alte terapii.