Tratament celulita

Cum apare celulita si cum poate fi tratata sau ameliorata?

Celulita este cauzata de depozite de tesut adipos in exces si poate fi dificil de tratat prin metode conventionale tip dieta, sport, masaj.

O metoda alternativa de tratament o reprezinta mezoterapia prin care se poate obtine un aspect mai tonic, mai ferm, mai estetic al zonei tratate. Mezoterapia mai este numita si “liposuctiunea lichida” pentru ca are ca efect distrugerea depozitelor de tesut adipos folosind injectii cu subtante care mimeaza proteinele si enzimele naturale, proprii organismului nostru.

Se poate folosi pentru tratamentul zonei feselor, coapselor si genunchilor.

Mezoterapia consta in injectarea unui amestec de aminoacizi, vitamine, substante farmacologice in zonele tratate care trateaza cele 3 cauze care duc la aparitia celulitei: depozite de tesut adipos, probleme circulatorii si tesut cicatricial.

Spre deosebire de liposuctiune este noninvaziva, fara durere, fara timp de recuperare.

O sedinta dureaza aproximativ 30 minute in functie de zona care se trateaza, in general sunt necesare mai multe sedinte pentru a obtine rezultate optime. Planul de tratament este stabilit in functie severitatea celulitei, arie tratata, tratamente concomitente.